Skip to content

Wie ben ik?

Karin Kouwer Hondengedragscoach

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kouwer, eerlijk, speels, ik hou van humor, kan soms best direct zijn en ik ben natuurlijk gek op honden. Ik ben zorgmedewerker van beroep maar heb altijd gedroomd van het werken met honden. Ik dacht eigenlijk dat dit voornamelijk vrijwilligerswerk zou zijn maar niets is minder waar.

Het leuke van werken als hondengedragscoach is dat ik zowel met honden als met mensen kan samenwerken. Ik werk daarbij op basis van vertrouwen en hou het graag puur.

In 2020 ben ik gediplomeerd als kynologisch instructeur en in 2021 heb ik de opleiding tot gedragstherapeut behaald.
De opleiding heb ik gevolgd bij DogVision, een 3.5 jarige HBO opleiding.

Persoonlijk Contact

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens verder op mijn site of neem contact met mij op voor meer informatie!

Back To Top